MUŞ / VARTO - Hürriyet Ortaokulu

0(436) 711 21 31
HÜRRİYET MAH. AĞAÇALTI CAD. VARTO HÜRRİYET ORTA OKULU BLOK NO: 1 VARTO / MUŞ
Vizyon
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğine inansın. Hem öğrenenler hem de öğretenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olsun. Okulumuzda çalışanlar kendinden emin olsun, doğruları yaparken alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Çağın gereksinimi olan; ‘’Her bireyin eğitimden yararlanma’’ilkesini amaç edinmiş, kendine güvenen, eleştirel düşünceyle rasyonel bilgiyi üreten ve doğru kullanan, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bireyleri yetiştirmek, insan merkezli ve katılımcı yönetim anlayışı ile gerekli alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturacak, bilimsel gelişmelere açık, etkili iletişim anlayışına sahip kadroların oluşturduğu sürekli iyileştirme anlayışı ile kurumumuzu ve organlarını; eğitim, bilim ve kültür merkezi haline getirmektir.
Kaloriferli
Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:97 49600 VARTO / MUŞ
MUŞ İL MERKEZİNE 50 KM İKEN OKULUMUZ VARTO İLÇE MERKEZİNDEDİR.
FUTBOL, FUTSAL, MASA TENİSİ, BADMİNTON
BİLİM FUARI